fredag 16 december 2011

Plagiat NEJ TACK!



Åter igen florerar plagiat av tyger på de stora varuhusen. Först var det JNYs moln och Ingrids husvagnssemester. Sedan har man sett Jofotex alla tyger på Ohlssons och det senaste är Znoks "farliga drakar" på Stoff och Stil. Även "finn djuren" som Znok har ensamrätt på ska finnas hos SoS.

Sådant här FÅR inte förekomma! Jag hoppas och håller alla tummar att Znok kan reda ut det och att plagiaten försvinner. Jag hoppas att ni står bakom Znok i detta och inte köper plagiaten. Om man gör det finns ju risken att stjälpa hela Znok och det vill vi inte!

2 kommentarer:

Mathilda sa...

Vad gäller Jofotex tyger så är det inte plagiat. Licensen har gått ut då trycket är över 25 år gammalt så vem som helst får numera trycka tyger med dessa mönster på och därför har grossisten Ernst gjort detta och sålt dem till t.ex. Ohlssons. Men de andra två fallen är dock plagiat.

Piri-Piri sa...

jasså där ser man.. kopierade bara från strömmings blogg.. kollade även stoff men såg inte de nämda men de kanske är borttagna pga att det uppdagats..:S Håller mig till orginalen hur som helst :) men tack för att du påpekade det!