måndag 25 oktober 2010

Tyger....

Här är en lite större bild på tygerna från Usa. Tyget med djur längst till vänster är flanell och passar bra till tex filtar eller dregglisar mm och dom övriga är 100% bomull som passar även dom till filtar och dregglisar och mycket annat.
Det här är tyger som jag hittade i butiken Textilcentrum i Sundbyberg. Dom över här är velour. Fiskbensvelouren är den som jag haft tidigare och den gröna hade jag för något år sedan, jättefin grön färg tycker jag själv. Den Rosa/röd randiga är precis samma färgkombination som på den röd/rosa stjärnvelouren jag har.. Sen blev det en grå med svarta stjärnor.
Sen tittade jag lite på "gubbtygshyllan" och hittade detta. Det är en brun kritstrecksrandig variant och en grå rutig som påminnner lite om den som byxorna i rubriksbilden är sydda i. Bilden är något missvisande. den rutiga är aningens mörkare och den bruna aningens brunare. Ska försöka få till bättre bilder till bildforumet!

2 kommentarer:

Åsa sa...

Det var där jag också köpte fiskbenstyget :-) Våra kompisar bor ett kvarter bort därifrån.
Krya på dig!

Piri-Piri sa...

nej men vad komiskt...:) Ja det var inget vidare ställe för övrigt, fast jag tycker hela stockholm är en enda stor byggarbetsplats just nu.. Vi skulle gå in på Åhlens på sumpan och det kändes som en helmärklig byggnad, som dom hade skyltat fel hus... det var en tom kal entrè innan man kom in i själva butiken..